Search

Effektivt ledarskap i offentlig förvaltning

Så kan du utveckla ett hållbart och resultatskapande ledarskap!

Dagens offentliga organisationer är komplexa och ställer höga krav på chefernas ledarskap, särskilt i tuffa tider med besparingar och en mindre personalstyrka. Välkommen till denna utbildning om hur du med tillit och systematik kan utveckla ett hållbart och resultatskapande ledarskap!

Att förvalta och utveckla kommunens olika verksamheter kräver tillit, ett transformativt ledarskap och en hållbar systematik för att verksamheten inte ska tappa syftet med uppdraget och det som är värdeskapande för kommunens invånare. För att du som ledare eller specialist inom offentlig förvaltning ska kunna hantera verksamhetens komplexitet och din roll i den är det viktigt att du förstår sambanden mellan tillit, ledarskap och systematik. Hur ska din verksamhet arbeta med systemsyn och intern systematik? Hur kan du som ledare skapa utrymme för ett sådant arbetssätt?

Denna utbildning tar upp transformativt ledarskap, systemsyn, systematik, egen uppföljning, mål och strategier, effektiv förvaltning och en föränderlig värld. Du som deltar kommer få ökad förståelse för hur du kan jobba för att stödja din organisation i dess fortsatta arbete att få ihop helheten så den blir värdeskapande för invånarna, organisationen och medarbetarna.

Välkomna att beställa hem denna spännande och lärorika utbildningsdag!
Vi håller den digitalt eller på plats i er  verksamhet och specialanpassar gärna upplägg och innehåll efter era önskemål. 

Intresserad? Kontakta Ingrid för att få en offert eller ställa frågor!

Kontakta mig om ni vill beställa utbildningen eller har några frågor!

Målgrupp

Utbildningen passar förvaltningschefer, verksamhetschefer och enhetschefer i kommunal verksamhet men också controllers, verksamhetsutvecklare, specialister i stabsfunktioner m.fl. som jobbar med systematik i sin organisation.

Utbildare

Senija Fehratovic

Senija Fehratovic

Senija Fehratovic, avdelningschef i Landskrona stad har en bred utbildningsbakgrund inom ledarskap, organisation, socialt arbete, omsorg, beteendevetenskap, migration, SoL/LSS m.m. Hon har genom åren genomfört utbildningar för chefer, förtroendevalda och medarbetare i syfte att säkerställa leverans mot uppsatta mål. Ledarskap och systematik är ett av hennes specialområden.

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val.