Search

Fenomenala Frukostmöten

Piku Utbildningar har sedan 2001 arrangerat kompetensutveckling för tusentals personer runt om i Sverige, och fortsätter så. Nu tjuvstartar vi vårt 25-årsjubileum med kostnadsfria ”Fenomenala Frukostmöten” och först ut blir en riktig höjdare.

med Fatmir Seremeti
Välkommen
Välkommen till Piku Utbildningar och Malmö Arena Hotel i samarbete!

Vi tycker att du kan unna dig en särskilt fenomenal start på dagen med en fenomenal frukost och en fenomenal föreläsare som inspirerar!

Hålltider:
  • 07.45   Frukost & Mingel
  • 08.30   Presentation Piku Utbildningar och Malmö Arena Hotel. 
    Föreläsning: Från mörker till framgång
  • 09.30   Avslutning
Praktiska detaljer
Från mörker till framgång

Paralympiern, elitidrottaren och entreprenören Fatmir Seremeti berättar om den fängslande resan från mörker till framgång. Berättelsen om stora drömmar som slocknade p g a glaukom och om de nya drömmar som föddes och blev till verklighet.

– Föreställ dig: en gång var jag en liten, ledsen kille på Rosengård och 20 år senare minglar med H.K.H Kronprinsessan Victoria! 🤴✨ Mitt livs bana skiftade oväntat när jag drabbades av glaukom. Min syn försvann i expressfart, likt en svensk sommar. I denna mörka tid kom också en djup depression. Men vet ni, i livets mörkaste stunder kan det tändas ett ljus av hopp. Det ljuset var parasporten för mig. Goalball blev inte bara en sport, utan en vägvisare. Jag vann inte bara medaljer, jag erövrade även självkännedom, ledarskap, och en portion outtröttlig motivation.

Och här är en insikt: vi sätter själva de största begränsningarna.

Fatmirs berättelse är en historia och en källa till inspiration, kryddad med inslag av teamarbete, ledarskap och målsättning.

För mer information:

Kontakta Ingrid Haraldsson
ingrid.haraldsson@piku.se
073 3530094

Anmäl dig här

Eventet är kostnadsfritt men vid “no show” debiteras 300 kr ex moms. 

Fakturering

Genom att anmäla dig till evenget ger du ditt samtycke till att vi sparar dina svar så att vi kan kontakta dig med information om utbildningen. Dessa uppgifter sparas i Google Forms och raderas därifrån när de inte behövs längre. Du har rätten att be oss berätta vilka uppgifter vi har om dig samt att be oss radera dessa om du skulle vilja.

Date

23 Oct 2024

Time

07:45 - 09:30

Cost

Eventet är kostnadsfritt men vi debiterar avbokningsavgift 300 kr ex moms vid ”no show”.

Location

Malmö Arena Hotel
Hyllie Boulevard 12, Malmö

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val.